diumenge, 27 de gener del 2013

INFORMACIÓ ADDICIONAL PEDICULOSI

Ens han facilitat més informació sobre el mètode que ens van presentar l'altre dia a la xarrada de pediculosi.
full 1
full 2
comparativa
imatge
enllaç de video http://www.youtube.com/watch?v=tpagLt0RYps

També ens han comunicat que si us identifiqueu com a socis de l'AMPA (carnet) us faran un 10% de descompte en el tractament i, a més, descomptes especials si porteu a diversos membres de la família en la mateixa sessió.
Recordeu que la prevenció està a la revisió periòdica, és a dir, si pot ser cada dia millor. Cap tractament preventiu està demostrat que sigua efectiu, i, a més, arriba un moment que els polls es immunitzen. El millor mètode és passar la llemenera habitualment. Hem de conscienciar tots que tenir polls no és cap deshonra, però sí que cal actuar correctament, fent una bona neteja i comunicar-ho al centre. Si no ho fem TOTS no solucionem el problema.
A la xarrada, també ens van indicar que no totes les llemeneres són igual d'efectives, les millors són les que venen a la farmàcia, no les que van en els lots de productes (són unes que venen individuals, tenen unes pues bastant més llargues i són més amples). Per qui estigua interessat en adquirir a través d'aquestes xiques, es poden aconseguir 2 o 3 euros més barates.
Esperem que aquesta informació us sigua d'utilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada