dilluns, 4 de març del 2013

PROPOSTES EDUCATIVES BLA, BLA, BLA A L'ESTIU

Des de l'academia Bla, bla, bla... idiomes i traducció ens volen fer les següents propostes educatives per als nostres fills aquest estiu:
En primer lloc, per als més xicotets tenim a la disposició tres Au pairs, dispostes a prendre cura dels xiquets mentres els pares treballen. Aquestes xiques són joves, però tenen molta experiència cuidant xiquets i a més els vostres fills aprendran l'anglés de forma assegurada, ja que aquestes no comprenen el castellà. Vos passem un document adjunt per a explicar-vos amb més detall quina feina fa l'Au pair i què és exactament.
FULLET INFORMATIU AU PAIRS
 D'altra banda, per als més majors tenim a la vostra disposició un campament d'anglés que tindra lloc el mes de juliol amb una durada de 10 dies. Amb açò Bla, bla, bla... idiomes i traducció vos oferix una proposta diferent al mateix temps que educativa perquè els vostres fills milloren el seu nivell d'anglès i que no perden aquell que han aprés durant aquest any, d'una forma accelerada i divertida. Let's Camp és una bona oportunitat d'immersió lingüística on els vostres fills seran capaços d'aplicar els coneixements que adquirisquen de la forma més intuitiva en la forma diaria. Adjuntem també un fullet perquè li pegueu una ullada.
FULLET INFORMATIU LET'S CAMP

Podeu sol·licitar més informació a:
www.blablablaidiomesitraduccio.com 
Av. Francesc Tàrrega, 32 entl. 
 Tel. 964 53 02 67 
Susana: 609 122 740 / Paula: 625 212 294 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada