dilluns, 29 d’abril del 2013

MARXA DE LA COMUNITAT ESCOLAR DE VILA-REAL

L'Ampa de Botànic Calduch en ha fet arribar aquest text i l'Ampa de Cervantes el recolça.

El dia 6 de maig, dilluns, està prevista una marxa de la Comunitat Escolar de Vila-real com a protesta per la supressió de places de mestres de diversos col·legis de Vila-real i, especialment, com a mesura de recolzament a les accions que Concepción Arenal està duent a terme en contra de la supressió d'una de les seues unitats d'Infantil. La supressió d'aquesta unitat serà causa progressiva d'un augment de la ràtio a la resta de col·legis del nostre poble. 


La marxa començarà a partir de les 17 h i les rutes previstes seran les següents:


RUTA 1: Comença Angelina Abad per tota l'Avinguda Francesc Tàrrega fins al Barranquet. Per l'avinguda es van unint Escultor Ortells i Cervantes. A la nova Biblioteca s'uneixen Pío XII, Pascual Nácher i Consolación i, tots junts arriben a Concepción Arenal. 

RUTA 2:  El carrer Calvari serà l'eix principal. Comença Botànic Calduch, es van unint Bisbe Pont, José Soriano, Pintor Gimeno Barón, Carmelitas, Fundació Flors, La Panderola i Sarthou Carreres, fins arribar a Concepción Arenal. 

El punt de trobada del nostre centre serà a les 17:15h., en l'edifici de Joanot Martorell.


Tots els col·legis que participen es concentraran a Concepción Arenal, bé a la Pl. Sant Ferran o bé dins del col·legi, i es llegirà un comunicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada