dilluns, 15 de setembre del 2014

CURS VIRTUAL GRATUÏT PER A PARES I MARES:”EN FAMÍLIA


La Conselleria de Sanitat de la Generalitat, en el seu afany de dotar a les famílies d'instruments que facilitin la seva labor de prevenció de conductes de risc, està desenvolupant el “CURS VIRTUAL PER A PARES I MARES:”EN FAMÍLIA”, en col•laboració amb la Fundació d'Ajuda contra la Drogoadicció (FAD).

En el curs trobaràs instruments per a enfortir el teu paper com pare o mare en l'educació dels teus fills davant situacions de risc, com les dels consums de drogues.

En concret, el Programa “En Família” t'oferix possibilitats per a, entre altres coses:
Millorar la comunicació dintre de la família: com fer una crítica, com escoltar, com ensenyar a dir “no”,...
Augmentar la qualitat de la vida afectiva de la teva família: com incrementar l'autoestima dels teus fills, com expressar afecte i rebre'l,...
Com posar límits als teus fills: la influència en el desenvolupament dels teus fills i en el clima familiar de saber posar normes i també de saber fer-les complir.
El teu oci i el teu temps lliure com espais per a educar als teus fills.
Com entendre’ls i relacionar-nos amb ells tenint en compte el seu moment de desenvolupament.
Com i quan parlar-los de drogues, com afrontar situacions de consum inicials si es produïxen.

Partim del convenciment que prevenir a la família és una cosa natural, és a dir, possible de realitzar dia a dia, de forma senzilla i constant, des d'una edat molt primerenca. Esperem que aquest curs virtual "En família", sigui un temps en el qual pares i mares prenguin consciència de l'àmplia capacitat d'influència que tenen sobre els seus fills-es, i de tots els recursos que poden engegar per a la prevenció de conductes de risc social.

Volem animar-te a aconseguir aquests objectius i, en el nostre nom i, si ens ho permets, en el dels teus fills, agrair-te el temps que vas a dedicar a ser més capaç d'ajudar-los a desenvolupar-se com persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada