dijous, 29 d’octubre del 2015

UNIFORME ESCOLAR MODIFICAT I NOU PROVEÏDOR

Estimats pares i mares:

Davant l'alta demanda existent d'uniformes per part de les mares i pares del centre i després de consultar diferents proveïdors, vos informem en que tenim un de nou i que s'han realitzat modificacions en l'uniforme actual per tal d'ajustar el cost de l'uniforme a la majoria dels pressupostos familiars. 
Evidentment, aquells xiquets i xiquetes que tenen l'uniforme anterior, poden seguir portant-lo sense cap tipus de problema.

Durant aquesta setmana i la propera, al hall de l'edifici de primària a Joanot Martorell, estarà exposat l'uniforme escolar modificat de xiquet i xiqueta.

Aquest uniforme es podrà adquirir únicament en el centre comercial El Corte Inglés de Castelló, atès que és l'únic proveïdor dels consultats que pot garantir un estoc ininterromput durant tot el curs escolar, una excel•lent qualitat-preu i diferents tipus de finançament. A més, a les famílies nombroses, que acrediten convenientment en Atenció al Client la seua situació, se'ls facilitarà un codi per adquirir els uniformes amb descompte (consultar).



Els preus oferts són els següents:

15,95€ POLO MÀNEGA CURTA amb l’escut del centre
16,95€ POLO MÀNEGA LLARGA amb l’escut del centre
25,95€ JERSEI VERD amb l’escut del centre
34,95€ FALDILLA PRISADA
25,95€ PANTALÓ CURT
29,95€ PANTALÓ LLARG

En aquests preus s'inclouen els arranjaments (baixos i vores).
Si algun xiquet o xiqueta té algun tipus d'al•lèrgia mèdica contrastada a algun teixit que compon l'uniforme nou, n'hi hauria prou amb especificar-la al centre comercial i se li facilitaria un d’un teixit diferent sense cost addicional.

La junta directiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada