divendres, 16 de novembre del 2012

SUSCRIPCIÓ AL BLOG

Aquest blog té la intenció de facilitar al màxim la relació-comunicació entre pares/mares i l'AMPA del CEIP Cervantes des de qualsevol punt.
Per incrementar aquest contacte, al nostre blog vos facilitem una eina de subscripció (afortunadament és gratuïta i la proporciona Google, però cal subscriure's des de un ordinador, perquè no funciona des de tots els mòbils ni totes les tablets). Amb aquest servei estareu al corrent de reunions, xarrades, tallers, festes i altres qüestions relacionades amb l'AMPA, perquè vos arribaran les noticies al vostre email.
Quan penjem una notícia al blog, se vos notificarà, dins de les 24 h. posteriors a la introducció de l'entrada, al vostre correu. Intentaré explicar el procediment de subscripció de forma senzilla.

<------- Mireu a l'esquerra del blog i observareu un apartat anomenat email on rebre les novetats del blog?, seguit d'un requadre on posa E-mail address ... i un botó etiquetat com Submit.
Només cal introduir l'e-mail on voleu rebre les notícies en el requadre i després prémer el botó de subscripció (Submit). A continuació se us informarà que vos arribarà al citat correu electrònic un mail d'acceptació de la subscripció (ho senc però està en anglès, però és el que hi ha). Per controlar la subscripció, apareixerà una pantalla on demana que fiqueu el texte que apareix i premeu Submit.
Rebreu un correu tindrà com Asunto Activate major email subscription to AMPA CEIP CERVANTES i com Remitente FeedBurner Email Subscriptions. (o simil.lar)
Simplement heu de clicar sobre l'enllaç que hi apareix (http://feedburner.google.com/fb/a/mailconfirm? .... i sol anar en blau) per donar el vostre consentiment i ja està.

Espere que utilitzeu la subscripció i que vos siga de molta utilitat. Si teniu algun problema técnic (vos falten llibreries, java no actualitzat, etc), envieu el vostre mail al correu de l'AMPA indicant que voleu suscriure-vos al blog i vos adjuntarem en breu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada