dijous, 15 de novembre del 2012

TALLER DE SALUT BUCODENTAL INFANTIL

Des de l'AMPA es vol informar i reforçar hàbits saludables per als nostres fills, com ara la salut bucodental. Per això, es proposa una xarrada teòrico-pràctica al respecte, el proper dimarts 20 de novembre a les 17:30 a l'edifici de primària del carrer Joanot Martorell. Convidem a la clínica Elena Ortiz Espai Dental, per tal d'exposar aquest tema.
Si voleu més informació al respecte, cliqueu ací.
Es prega confirmació d'assistència per temes de aforo.

Aprofitem aquest moment per recordar als pares dels xiquets de primària, que utilitzen el servei de menjador, que poden rentar-se les dents després de dinar. Igual que les educadores del menjador els recorden l'acció de rentar-se les mans abans i després de dinar, també els indiquen que han de rentar les dents després de dinar, sent aquest últim un acte voluntari.. (Se suposa que els xiquets de primària tenen suficient autonomia personal per netejar sols les dents, sense supervisió.)
L'escola té habilitada una prestatgeria al menjador on poden deixar el necesser (on portaran raspall de dents, pasta dentífrica i tovallola de mà). Es molt important que estigua tot degudament etiquetat amb el nom del xiquet.
Es prega als pares que recordeu als xiquets, continuament, les normes higièniques básiques i la importancia de:
  1. Que tenen que rentar-se tots els dies les dents i 'convidar' els seus companys al mateix.
  2. Que no s'intercanvien els raspalls
  3. Que en el cas que els caigua a terra el raspall, per dur a casa per poder-lo esterilitzar
  4. Que atès que, després del raspallat, el raspall de dents es guarda humit al necesser, seria convenient que els DIVENDRES el duguen a casa per tal de realitzar les tasques d'esterilització de necesser i del raspall corresponents, intentant així evitar al màxim els problemes que poden comportar aquestes humitats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada