dimarts, 10 de desembre del 2013

ACTIVITAT A BANCAIXA





Factoria d’Històries amb Valentí Piñot

HISTÒRIES D'EN PINZELL


Divendres 13 des , 18.30 hores . Saló d' Actes de l'Edifici Hucha .
Entrada lliure fins a completar aforament .

L'actor castellonenc Valentí Piñot troba en la comèdia seu registre més habitual . És , sobretot, un home de teatre , un actor que s'ha vestit de molts personatges en la seva llarga vida professional . De carrer o de sala , Piñot porta des de 1967 pujat a un espai escènic .

Va començar amb la companyia Comediants , etapa de la qual queden molts i bons amics i algunes col · laboracions . Actua , dirigeix ​​, escriu i produeix . Amb la seva pròpia companyia , Pimpinelles i ara amb Factoria d' Històries , ha rodat per molts teatres , sempre amb la paraula pedagògic enganxada al nom , moltes vegades encarada a un públic familiar . Professor de dramatització i pedagog del teatre , Piñot se centra en un públic familiar , per passar a peces teatrals sorgides de textos d' Koltés , Brecht o Dostoievski .

Ara ens presenta HISTÒRIES D'EN Pinzell , un espectacle de narració infantil amb aires clownescos per a públic familiar .

En Pinzell , és un rodamón que ha viatjat per tot el planeta terra i part de l'estranger recollint històries , anècdotes , costums , cançons , fórmules màgiques i jocs que mostra d'una manera divertida i participativa .

En HISTÒRIES D'EN Pinzell trobarem des d'una anècdota que li va succeir en un estrany restaurant on anar a menjar a les antípodes , a la màgia més absurda i ridícula que hàgim pogut veure o al romanç entre un elefant i una formiga , i moltes coses més .

Tanquem els ulls i somiem mentre viatgem amb les HISTÒRIES D'EN Pinzell . Serà el divendres, 13 de desembre, a les 18.30 hores , en el Saló d' Actes de l'Edifici Hucha de la Fundació Caixa Castelló .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada