dimarts, 18 de març de 2014

XARRADES FAPA - CANVI A SECUNDÀRIA I DÈFICIT D'ATENCIÓ

Des de l'AMPA de CEIP BOTÀNIC CALDUCH i de CEIP ESCULTOR ORTELLS ens conviden, i ens demanen que fem extensiva la invitació als nostres socis, a les següents xarrades de la seua l'Escola de Pares. 
Com sabeu, aquestes xerrades són d'entrada lliure fins a completar aforament, i els temes que ens ofereixen són MOLT INTERESSANTS:

"COM AFRONTAR DES DE LA FAMÍLIA EL CANVI DE PRIMÀRIA A SECUNDÀRIA: GARANTIR L'ÈXIT"
(dimecres 02/4/2014 a les 19.00h., Formador: MERCHE CLAROS. en CEIP BOTANIC CALDUCH)

L'adolescència és sovint un moment de crisi tant per als/les adolescents com per a les famílies. Com podem abordar-la des de la família? L'adolescència és l'etapa més difícil del creixement, a causa dels grans canvis que es produïxen, per això seria bo tindre algunes claus per a entendre l'adolescència i saber com abordar els possibles conflictes.

"DÈFICIT D'ATENCIÓ: QUÈ ÉS?; IMPLICACIÓ FAMILIAR I ESCOLAR", 
(dimarts 08/4/2014 a les 15.00h., Formador: CHARO DÍEZ en CEIP ESCULTOR ORTELLS)

El dèficit d'atenció és una característica molt freqüent en els nostres fills/es des de molt primerenca edat. Volem donar la informació, i ferramentes, necessàries perquè els pares puguen identificar, diferenciar i gestionar, si eixe dèficit és una simple actitud del nen@ o es troba dins de la simptomatologia d'un TDH amb o sense Hiperactivitat, el qual s'estima que ho patix el 5% de la població infanto-juvenil, la qual cosa equival a un o dos xiquets per aula. Implicació Familiar en el Centre Escolar i Implicació del Centre Escolar.

Us esperem a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada