dimarts, 3 de juny del 2014

activitats extraescolars curs 2014-2015

Aquí teniu les activitats extraescolars del proper curs, 2014-2015, per a infantil i per a primària.

Aquí podeu descarregar les plantilles per escollir les activitats per a cada xiquet , i així agilitzar el procés de matriculació. Penseu bé les activitats abans d'apuntar-los, reompliu la plantilla i les porteu confeccionades a l'AMPA. 
Gràcies per estalviar-nos a tots llargues cues.
PLANTILLA ACTIVITATS INFANTIL
PLANTILLA ACTIVITATS PRIMÀRIA
Per formalitzar la sol · licitud d'activitats , heu d'abonar prèviament la quota anual de l'AMPA (20 € per unitat familiar) , i per facilitar aquests tràmits, estarem tot el mes de juny, en horari de 9 - 11h., a la nostra oficina de l'edifici de primària en Joanot Martorell .

IMPORTANT : 
  • Les activitats es realitzaran si hi ha una demanda mínima de 10 alumnes i establim un màxim de 16. 
  • Com a novetat, es poden alternar les activitats de 12h a 13h amb les de tarda , excepte Anglès i gimnàstica artística , perquè tenen un altre preu diferent i es gestionen a part. 
  • Les activitats de la tarda comencen a les 17:15 h., per la qual cosa seria convenient que els alumnes portaren un berenar lleuger per consumir en els quinze minuts que tenen des de la eixida de les classes fins a l'entrada en extraescolars. 
  • Recordem que establim descomptes a les famílies nombroses, sempre que apunten a tots els xiquets escolaritzats. (5€/activitat ). 
Si teniu dubtes, pregunteu a l'oficina de l'AMPA , en el nostre correu o consulteu el blog i al facebook puntualment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada