dimecres, 11 de març del 2015

TRIATLÓ EN PASQUAL AL CEIP CERVANTES

Durant els dies 7, 8, 9 i 10 d'abril de 2015 d'9h a 13h, el club triatló Vila-real organitza la 4a edició del campus de triatló per edat escolar. S'oferiran activitats de natació, cursa a peu i de ciclisme, totalment aplicades per a aquestes edats. En la seua part didàctica es treballaran tallers de nutrició aplicats a la pràctica esportiva.

Les instal·lacions del campus seran la piscina Yurema Requena de Vila-real i el col·legi públic de primària Cervantes (C / Joanot Martorell).

GRUPS
  • Multiesport: Infantil (no realitzen piscina i han de portar cada dia la bicicleta)
  • Pre-benjamins: 1r i 2n primària
  • Benjamins: 3r i 4t primària
  • Alevins: 5è i 6è primària
MONITORS
Tots els monitors són titulats en la modalitat d'entrenador de triatló, diplomats en magisteri d'educació física i nutrició i llicenciats en activitat física i esport.

INSTAL·LACIONS
Les instal·lacions del campus seran la piscina Yurema Requena de Vila-real i el col·legi públic de primària Cervantes (C / Joanot Martorell).

INSCRIPCIÓ
La inscripció al campus escolar de triatló tindrà un cost de 30 euros.
Per fer la inscripció cal fer l'ingrés al número de compte ES08 3110 2818 41 2810082978 de la Caixa Rural de Vila-real amb el nom del participant (Beneficiari: Club triatló Vila-real) i lliurar les dades personals junt el justificant a l'AMPA de Cervantes.

Més informació a l'oficina de l'AMPA i en el següent enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada