dimecres, 29 de gener del 2014

Carta per als pares d'alumnes del CEIP Cervantes: BULLYING

Divendres que ve, dia 31 de gener, s'impartirà a l'aula taller del col · legi , una xarrada a càrrec de la psicòloga M ª Luz Navarro Macián, que tractarà com a tema central el fenomen del Bullying, amb l'objectiu d'ajudar els pares a prevenir , detectar i donar pautes, als seus fills davant aquest fenomen .

L'exposició s'iniciarà a les 15:15 hores fins les 16:45 .

Queden convidats a l'activitat. Es prega puntualitat .

Com a centre educatiu, estem al servei dels seus fills, amb la tasca d'educar futurs adults, que són la base de la societat . Des de l'Escola de Pares, projecte conjunt entre AMPA i el col · legi , hem dissenyat aquesta activitat , per i per a vostès , pares- mares d'hui dia . En el nostre dia a dia, com a pares, com a adults que ens exigim massa a nosaltres mateixos, ja que vam ser educats potser, amb normes massa rígides, hem aplicat, un nou model de relació pares - fills, on hi ha tot tipus de facilitats: la societat actual, és la del " premi immediat", sense el mínim esforç, on els mitjans de comunicació ens proposen la cultura del fàcil i el més greu, és que es mostren alts continguts de violència, que porten a la naturalització de la mateixa .

Penseu com a pares, si els nostres fills i en un futur, adolescents, no aprenen a controlar els seus impulsos, tot és premiat i són incapaços de tolerar la frustració, com es relacionaran entre els seus iguals ? .

La violència i el fenomen del Bullying en l'àmbit escolar, ens preocupa .

L'escola i les famílies juguem un paper important en l'educació i benestar dels nostres fills, per això considerem una opció interessant, informar de l'anomenat Bullying, no oblideu que es tracta d'un fenomen que fa mal a les persones, deixa cicatrius duradores i pot destruir vides .


AMPA , CEIP Cervantes Vila -real

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada