dimecres, 29 de gener del 2014

PROPOSTA DE MISCELANEA - TALLER D'EDUCACIÓ EMOCIONAL PER ADOLESCENTS

Les educadores de Miscelanea, que ens oferien xarrades de com Educar i Estimar a l'Escola de Pares, en passen la següent proposta, tan per a vosaltres com per traslladar aquesta informació a aquelles persones que penseu els puga interessar:

Durant este mes de febrer començarem un taller d’educació emocional per a adolescents.
Este curs és el 6é que treballem en els grups de xiquets/-es d’infantil i primària i en el dels pares i mares.

Estos grups vivencials els vam iniciar amb la intenció de portar a terme un treball de prevenció i concienciació sobre la importancia de conèixer i aprofondir en el món de les emocions.
Amb el pas del temps i fruit de l’experiència en els treballs individuals, ens adonem de la necessitat de començar a treballar en una etapa de la vida que té com a característiques principals la força del canvi i el primer despertar de la conciència de les persones.

Ens trobem davant de molts adolescents que senten i viuen experiències semblants. En l’adolescència comencen a descobrir el món que els envolta i açò els facilita saber qui són. Senten dificultats de comunicar i compartir aquestes experiències interiors, i sobretot de sentir-se compresos.

Aquest grup de treball amb adolesecents naix amb la intenció de crear un espai comú de comunicació i d’intercanvi d’experiències, on sentir-se acompanyat, entés i respectat en aquest procés vital.

Les sessions seran setmanals, els dilluns de 17.30 a 19 de la vesprada.
L’aportació mensual és de 45€ al mes que es faràn efectius els primers cinc dies del mes, en efectiu o ingresant-los al compter corrent següent:
ES87 / 3110 / 2811 / 29 / 2720000146
Les inscripcions les podeu fer:
685.160.058 // 685.160.156 // miscelaneaemocions(a)gmail.com
Salutacions i esperem que el projecte que encetem siga del vostre interés.
Anna i Xelo



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada