dimarts, 19 de febrer del 2013

MODIFICACIÓ CALENDARI 2ª XARRADA AUTOESTIMA DE NEUS BATALLA

De la mà de Neus Batalla estem tractan en l’Escola de mares i pares el tema de l’Autoestima, tant dels xiquets/xiquetes com dels pares i mares. 

Inicialment, aquest taller estava dividit en dues sessions, però donada la complexitat del tema tractat, la psicòloga Neus Batalla ha decidit subdividir l'Autoestima dels xiquets en dues sessions. La primera va ser introductòria, i va tindre lloc el passat dis 15 de febrer. La segona tindrà lloc el dia 6 de març, en comptes del 8 com estava previst inicialment.

El tema de l'Autoestima per a pares i mares queda pendent de data (la publicarem quan la coneguem).

Per tant, el calendari de xarrades d'Autoestima queda de la següent forma:
SESSIÓ 1ª: Encaminada a aprendre tècniques per potenciar l’autoestima en els nostres fills i filles. DIVENDRES 15 FEBRER-15.15h. EDIFICI JOANOT MARTORELL (Primària)
SESSIÓ 2ª: Encaminada a aprendre tècniques per potenciar l’autoestima en els nostres fills i filles (CONTINUACIÓ). DIVENDRES 8 MARÇ-15.15h. EDIFICI JOANOT MARTORELL (Primària)
SESSIÓ 3ª: En aquesta sessió ens dedicarem a treballar l’autoestima dels pares i mares. Com reforçar el concepte i la valoració que tenim de nosaltres mateix. PENDENT DE DATA.
Vos animem a tota la comunitat de pares, des del Ampa i des del Centre, a participar en aquestes xarrades tan edificants, educatives i motivadores, ja que ens adonem que els nostres xicotets problemes i dubtes amb els nostres fills són prou comuns a tots els pares, i que d'aquestes xarrades podem extraure algunes pautes de actuació  i conclusións al respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada