dijous, 7 de febrer de 2013

XARRADES INTERAMPA VILA-REAL ESCOLA DE PARES

La FAPA CASTELLÓ PENYAGOLOSA, mitjançant Raquel Rodríguez (responsable de Formación) ens convida a tots el socis de l'AMPA a les xarrades que ha organitzat la INTERAMPA VILA-REAL 'ESCOLA  DE PARES' a la nostra ciutat.
Dijous 14 de Febrer, a les 15:00h., al CEIP PASCUAL NACHER (VILA-REAL) tindrà lloc la xarrada 'COM ENSENYAR ALS NOSTRES FILLS A PRENDRE DECISIONS I SOLUCIONAR PROBLEMES', a carrec de la formadora MERCHE CLAROS. 
La intenció es donar a conéixer els diferents estils educatius (permissiu, autoritari i amb autoritat) i la seua incidència en la resolució dels conflictes que sorgixen tant en l'àmbit acadèmic com el familiar. 
Dijous 21 de febrer, a les 19:00h., al IES FRANCESC TARREGA (VILA-REAL) tindrà lloc la xarrada 'EDUCAR EN VALORS: IMPLICACIÓ I ESFORÇ', a carrec del formador FERRAN MARTÍNEZ.
En esta xarrada s'aborden aspectes com ara fomentar l'autonomia, la responsabilitat. Fer més fluides les relacions socials i familiars així com millorar el rendiment acadèmic. Es donaran pautes perquè els nostres fills afronten amb més preparació un món cada vegada més competitiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada